Familietræf - Grupper


Strandlyst Rooms er et godt sted at holde familietræf / familiekomsammen / weekender mv.


De afholdes typisk i foråret marts-juni eller i efteråret fra sidst august til november. Der er også mulighed for at afholde om vinteren på Strandlyst. Mange familier har en fast weekend, hvor de har familietræf. Så hvis I vil være sikker på at få netop den weekend eller dage I plejer at have, er det en god ide at være ude i god tid.

Vi har god erfaring med familie weekender og tilbyder nogle dejlige rammer til hygge med familien. På Strandlyst får i jeres helt egen afdeling; Alle 17 værelser  (heraf 16 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse) er med eget bad og toilet. Der er køkken og en sal/opholdsstue på 100 kvm, en dejlig syd vest vendt udestue og en stor terrasse. 

Vi har et stort udenoms areal, så der er masser af plads til at hygge udenfor, for både børn & voksne, både med leg og med spisning.

Strandlyst Rooms ligger kun 900 meter fra en af Danmarks bedste strande, Tornby Strand. Kun et stenkast fra Strandlyst ligger Tornby Klitplantage, hvor i bla. finder Vestkystruten og her kan man cykle til Lønstrup og Løkken mv.

Vi tilbyder flere muligheder omkring forplejning. I kan enten selv stå for morgenmaden, eller vi kan lave det for jer. Vi anbefaler at I får aftensmaden udefra. Vi har forskellige samarbejdspartner i forskellige prisklasser. 
I er velkomne til at gøre brug af at betale jer fra opvasken ved at leje os til at stå for det.


Priser:

fredag-søndag
Ankomst fredag fra kl. 15.00
Afrejse søndag kl. 10.00

Overnatning:
Pr. person fra kr. 295,00 - pr. nat

Leje af køkken, opholdslokale/stue og udestue:
Pr. person fra kr. 325,00 - for 2 døgn

Ovenstående priser er gældende ved bestilling for min. 25 personer i min. 2 døgn.
Obs. Kan ikke lejes i ugerne 26-34


Hvis I ønsker at få et pristilbud eller høre mere er i meget velkomne til at kontakte os på 98977076.