Virksomheder, grupper, foreninger mv.


Er du træt af store konference hoteller og har lyst til at skabe en unik, nærværende og anderledes oplevelse for dine mødedeltagere?

Så prøv Strandlyst Rooms – en del af hotel Strandlyst (ca. 4km syd for Hirtshals)

Ønsker du andet end nye moderne værelser og sort/hvide mødelokaler, så prøv Strandlyst næste gang du skal afholde et møde, kursus eller en konference.


Hvorfor Strandlyst?

Strandlyst Rooms er en del af Hotel Strandlyst, hvor I kan have det hele for jer selv og ikke behøve at forholde jer til andre mennesker. Vil I gerne fordybe jer i det faglige og have ro til det? samtidig med at I måske har teambuilding i køkkenet eller ude i naturen.

Fordelen ved at være på Strandlyst Rooms er at I får det helt for jer selv. I får en hyggelig afdeling/bygning med egen indgang, 17 værelser, et køkken, et rummeligt, skønt og lyst lokale, en havestue og adgang til en sydvestvendt terrasse.

Der er et stort og smukt naturområde omkring Strandlyst hvorfor det også giver mulighed for at lave outdoor madlavning og andre aktiviteter.

Det unikke er at I laver alting selv og du og dine deltagere er med til at skabe oplevelsen.


Du får det hele til en unik pris:

1 1/2 døgn internat - fra kr. 995,00 pr. person
2 døgn fra kr. 1.495,00 pr. person
flere døgn - ring for pris

Priserne er inkl. overnatning, leje af lokale, havestue, køkken og terrasse samt AV udstyr. 
Vi har mange gode samarbejdspartnere og kan bistå med indkøb eller mad udefra. Ring og hør nærmere på 98977076.
Hvis i ikke selv vil stå med opvasken, kan i leje vores personale til det.

Ovenstående priser er gældende ved min. 15. personer. (der betales for min. 15 personer)


Hvor ligger Strandlyst?

Strandlyst Rooms – helt unik placering, tæt på skov og strand. Ligger ved en af Danmarks bedste strande, Tornby Strand ved Hirtshals.

10 minutter fra motorvej E39

Kun 30 minutter fra Aalborg og kun 1,5 times kørsel fra Aarhus

Hvis du foretrækker offentlig transport, kan du tage toget til Tornby station hvor vi vil være behjælpelige med transport t/r.

Oplev naturen og Vesterhavets rå skønhed på tætteste hold.

Lej Strandlyst Rooms til dit næste kickoff, konference, workshop, forenings møde, eller noget helt tredje. Strandlyst Rooms er placeret kun 900 m. fra Tornby Strand og ligger et stenkast fra den skønne Tornby klitplantage.

 

Mere om naturen omkring Hotel Strandlyst ved Tornby Strand

Tornby Strand er et fantastisk naturskønt område, der byder på en overflod af naturoplevelser og aktiviteter for enhver smag. Denne kyststrækning, som ligger mellem Lønstrup og Tversted i det nordlige Danmark, er et sandt paradis for naturelskere.

Tornby Strand er berømt for at have en af Danmarks smukkeste strande. Den gyldne sandstrand strækker sig så langt øjet rækker, og det er det ideelle sted at slappe af, tage lange gåture langs vandkanten eller endda tage en forfriskende svømmetur i det salte havvand. At vandre langs stranden her er en ren fornøjelse og giver jer mulighed for at fordybe jer i den rolige atmosfære.

Landskabet omkring Tornby Strand er unikt. Det er en del af hævet istidshavbund, hvilket giver området en særlig karakter. Du vil bemærke de imponerende klitter, der står som naturlige beskyttelsesværker mod havet. Disse klitter er ideelle til vandreture og giver en enestående udsigt over kysten og havet.

Uanset om I foretrækker at slentre langs stranden, udforske klitplantagen eller vandre gennem det enestående landskab, der omgiver Tornby Strand, er der ingen tvivl om, at dette område tilbyder en rig naturoplevelse.

Gør din begivenhed til noget særligt med Strandlyst Rooms – stedet hvor nærhed og autenticitet skaber uforglemmelige øjeblikke.

Kontakt Malene på 98977076 eller mb@hotelstrandlyst.dk og hør mere.


OBS:

Det er muligt at leje helt op til 35 værelser til kr. 795,00 pr. enkeltværelse.
Ønsker du kursus, konference, eller andet med fuld forplejning kan du læse mere her